اسپاناکوپیتای یونانی؛ یک عصرانه پائیزی سالم و سبک

 اسپاناکوپیتا؛ یک عصرانه یونانی

عصرانه پائیزی

غذای یونانی ها مانند غذای بیشتر اهالی دریای مدیترانه غذاهایی بسیار سالم و خوشمزه و تهیه شده از روغن زیتون، پنیر، پیاز و سیر است. این پای اسفناج , اسپاناکوپیتای خوشمزه را میتوانید بعنوان یک عصرانه پائیزی سالم و سبک در حداکثر نیم ساعت بپیزید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

خمیر فیلو ۳۰۰ گرم؛ خمیر فیلو یا یوفکا یک خمیر بسیار نازک است که بصورت نیمه منجمد موجود می باشد، قبل از مصرف در فریزر نگهداری نمایید و یکساعت قبل از پخت از فریزر بیرون آورید تا در دمای محیط انجماد از بین برود.

:: زرده تخم یک عدد

:: پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم

:: اسفناج ۳۰۰ گرم

:: پیاز ۱ عدد

:: سیر ۱ حبه

:: روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

سپند جام

:: نمک و فلفل به میزان دلخواه

:: کره ۱۰۰ گرم

روش پخت:

۱- زیتون را در تابه ریخته و تفت می دهیم تا داغ شود سپس سیر له شده و پیاز رنده شده را درون روغن داغ می ریزیم. اسفناج خرد شده را هنگامی که رنگ پیاز به طلایی تغییر نمود اضافه می نماییم. بعد نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نموده و کمی تفت می دهیم. سپس از روی شعله برداشته و پنیر خامه ای را به مخلوط اضافه نموده و بهم می زنیم.

عصرانه پائیزی

۲- خمیر یوفکا را در ابعاد ۱۰*۲۵ سانت برش داده و مواد درون تابه را درون آن قرار داده و مانند سموسه مثلثی شکل بپیچید و داخل سینی فر بگذارید. البته میتوانید مانند یک کیک یا پای کامل مواد را درون سینی کمی گودتر بچینید.

عصرانه پائیزی

۳- کره را گرم نمایید و با شیر مخلوط نموده و با استفاده از قلم مویی روی ورقه های فیلو بمالید و سپس زرده تخم مرغ را نیز بروی آن بمالید و سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا کاملا طلایی رنگ گردد.

نوش جان!

این مطلب به شما کمک نکرد؟ اگر سوالی دارید از طریق پرسش و پاسخ سپند جام آن را مطرح کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
eskisehir escort - trbet.vip - cratosslot