دسته‌بندی نشده

آموزش پخت کیک اکلز انگلیسی یه عصرانه خوشمزه

آموزش پخت کیک انگلیسی ؛ کیک اکلز

کیک اکلز ( به انگلیسی : Eccles cake ) کیک انگلیسی است که شبیه کلوچه است و داخلش را با کشمش و میوه های خشک پر می کنند و به این دلیل که اولین بار دراکلز لانکشایر تولید شده به این نام شناخته می شود.

مواد لازم کیک اکلز

کره 250 گرم
آرد معمولی 350 گرم
آب لیمو 1/2 لیمو

مواد داخل کیک

کره 25 گرم
کشمش 200 گرم
پوست لیمو خشک شده 50 گرم
شکر غلیظ شده ( به انگلیسی Muscovado sugar ) 100 گرم
دارچین 1 قاشق چای خوری
زنجبیل و زیره سبز به میزان لازم
پوست کامل لیمو یا پرتغال 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد برای رویه

طرز تهیه کیک اکلز

طرز تهیه کیک اکلز

کره را تکه تکه کنید و در فریزر بگذارید سفت شود.
آرد را با نصف کره در کاسه ریخته و با میکسر بزنید سپس آبلیمو و 100 میلی لیتر آب سرد به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیری شکل شود.
خمیر را با وردنه با ندازه 20 * 30 باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید.
سه بار این کار را تکرار کنید و سپس اجازه دهید 15 دقیقه روی میز کار بماند و سپس حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.

بقیه کره را به همراه کشمش و پوست لیمو خشک روی حرارت بگذارید و وقتی کره ذوب شد از روی حرارت بردارید.
خمیر را به اندازه 12 سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد 8 عدد قالب بزنید و از مواد کشمشی رویش بگذارید.
بقیه خمیر را قالب بزنید و روی خمیرهای قبلی بگذارید و لبه ها رابه هم بپیچانید که موادش بیرون نریزد.
با قلم مو رویشان سفیده تخم مرغ بکشید و به مدت 15 – 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود.
این کیک را میتوانید برای عصرانه همراه با چای و قهوه سرو نمایید.

دستور تهیه کیک اکلز؛ کیک انگلیسی

روش دوم تهیه کیک اکلز

مواد لازم

کره سرد 175 گرم
آرد 225 گرم
نمک 1 پینچ
سفیدة تخم‌مرغ 1 عدد
شکر برای روی شیرینی به میزان لازم

مواد لازم میانی

شکر قهوه‌ای گرانول 60 گرم
کره نرم شده 60 گرم
کشمش پلوئی 110 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم
دارچین، هل و جوز هندی یک‌ چهارم قاشق چایخوری

کیک اکلز

طرز تهیه

کره را در قویل بپیچید و 30 ثانیه در فریزر بگذارید.
آرد و نمک را الک کنیدد و کره را با رنده درشت روی آرد رنده کنید.
اگر از دستتان سر میخورد میتوانید کره را در آرد بزنید.
با استفاه از پالت ، کره را با آرد مخلوط کنید تا حالت خرده نان بگیرد.
حدود 4 قاشق سوپخوری آب سرد به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حالت خمیری بگیرد.
روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با کمک وردنه به ضخامت 4 میلی متر باز کنید و 10 دایره به قطر 10 سانتی متر قالب بزنید و روی هر خمیر یک قاشق از ترکیب مواد میانی بگذارید .
لبه های خمیر را با آب و قلم مو مرطوب کنید و خمیر را از اطرف جمع کنید و سپس برگردانید که سمت صافش رو به بالا باشد.
رویش وردنه بکشید تا قطر خمیر به حدود 5 – 6 سانتی متر برسد.
با چاقو سه برش کوچک روی شیرینی ها بیندازید و در سینی فر بچینید و رویشان سفیده تخم مرغ بمالید و شکر بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با د مای 200 درجه سانتیگراد گرم شده است بپزید تا طلایی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا