آموزش درست کردن آبگوشت غوره خوشمزه

آموزش درست کردن آبگوشت غوره خوشمزه

آموزش درست کردن آبگوشت غوره خوشمزه 

آبگوشت غوره که مزه ای ترش دارد و خوشمزه است.برای یک مهمانی خودمانی دورهمی واقعا می تواند لذت بخش باشد. آبگوشت یکی از غذا هـای لذیذ است که از قدیم الایام در بین ما ایرانی ها باب بوده است. اگر چه غذایی فوق العاده سنتی محسوب میشود، اما هنوز هم طرفداران خود را از دست نداده است. در این پست طرز تهیه آبگوشت غوره را بـه شما آموزش داده ایم

 

مواد لازم:

پیاز 1 عدد
گوشت گوسفندی 1 کیلوگرم
نخود 1.5 پیمانه
سبزی آش 500 گرم
برنج 4 ق.غ
بادمجان 3 عدد
غوره 2 ق.غ
آب غوره 2 ق.غ
رب غوره 1 پیمانه

آموزش درست کردن آبگوشت غوره خوشمزه

سپند جام

طرز تهیه:

1-سبزی‌ها را در آسیاب سبزی خرد کن کاملا ریز خرد کنید.

 

2-گوشت را با پیاز سرخ کنید و کمی زردچوبه بـه آن اضافه کنید.

 

3-نخود،برنج و سبزی خرد شده را نیز بـه مواد اضافه کنید تا کاملا بپزد و جابیفتد.

 

4-وقتی گوشت و نخود پخت،بادمجان را اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه زمان دهید تا بادمجان‌ها هم بپزند و

 

5-مزه و طعم غذا را بگیرد؛ در همین حین رب غوره،غوره و آب غوره را بـه غذا بیفزایید تا حدی که آش ترش مزه شود.

 

6-اگر خواستید آش ترش‌تر باشد،آب غوره بیشتر و اگر نه آب غوره کمتری بریزید و آب آن را جداگانه ترید کنید.

 

7-هنگام سرو گوشت را با نخود بکوبید و در کنار بادمجان میل کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا