دسته‌بندی نشده

آموزش تهیه کیک تی تاب با ۲ روش ساده

طرز تهیه تی تاپ خانگی سالم و خوشمزه تر از بازاری

دلگرم : این تی تاپ خانگی بی نهایت خوشمزه و لذیذه. خانم هایی که فر ندارن میتونن داخل ماهیتابه تفلون را چرب کرده و روی اجاق با حرارت خیلی کم درست کنن.

من خودم هر دو روش را امتحان کردم. عالی بود. امیدوارم خوشتون بیاد عزیزان. نوش جونتون.

آشنایی با روش تهیه تی تاپ خانگی

1. روش تهیه کیک تیتاب تابه ای

مواد لازم :

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد 1 لیوان
  • شیر سه چهارم لیوان
  • روغن مایع سه چهارم لیوان
  • شکر سه چهارم لیوان
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه تیتاب بدون فر

  1. ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود و حجم آن سه برابر شود بعد به ترتیب روغن و شیر را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
  2. در آخر آرد و بکینگ پودر را که جداگانه با هم مخلوط کردید و سه بار الک کردید به موادتان اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید
  3. نصف پیمانه از مایه سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکائو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست شود.
  4. مایه قهوه ای را داخل ماهیتابه دو طرفه بریزید و نصف پیمانه مایه سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید و داخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خط های دالبری بزنید.
  5. مایه سفید را به صورت دالبری روی مواد تیتاب بریزید
  6. ماهیتابه را به مدت نیم ساعت روی شعله پخش کن با حرارت کم بگذارید تا بپزد پنج دقیقه هم طرف بعدی تا کمی برشته شود.
  7. در آخر که کیک خنک شد به مستطیل های یکدست ببرید و ما بین آنها خامه بریزید.

آموزش تهیه کیک تی تاب با ۲ روش ساده


2. طرز تهیه تیتاب خانگی در فر

مواد لازم :

  • آرد 3 پیمانه معادل 480 گرم
  • تخم مرغ 8 عدد
  • روغن مایع 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • شکر 2 پیمانه معادل 450 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • رنده پوست پرتقال 2 قاشق مرباخوری

مواد میانی تیتاب:

  • پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
  • شکر نصف لیوان معادل 110 گرم

طرز تهیه تیتاب با فر

  1. ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و رنده پوست پرتقال آنقدر هم بزنید تا کرم و کشدار شود بعد روغن را اضافه کنید و مجددا بزنید، یکنواخت که شد، شیر را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
  2. مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده اید کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به وجود بیاید کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. مایه کیک را داخل سه ظرف یک اندازه بریزید تا به سه قسمت مساوی تقسیم شود. مواد میانی را هم به دو قسمت تقسیم کنید.
  4. یک قسمت از مایه کیک را کف سینی پهن کرده و به مدت 10 دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت 170 درجه گرم کرده بودیم قرار بدهید تا کمی بپزد.
  5. سپس از فر خارج کنید و یک قسمت از مخلوط مواد میانی را در تمام سطح آن پخش کنید و به مدت 5 دقیقه در طبقه زیر فر قرار بدهید (یا اینکه می توانید گریل را روشن کنید) البته باید مواظب باشید شکر نسوزد.
  6. بعد سینی فر را خارج کنید و یک قسمت دیگر از مایه کیک را در سطح آن پخش کنید، فقط باید مواظب باشید که شکر و کاکائو را به هم نزنید و بعد از آن حرارت فر را به 140 درجه برسانید و دوباره به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا این لایه هم بپزد.
  7. این کار را برای قسمت دوم لایه میانی و بعد از آن برای قسمت سوم مایه کیک هم انجام بدهیدو
  8. در انتها کیک را با خلال دندان و یا چنگال، تست کنید. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی تیتاب شما پخته است.
  9. اگر روی کیک طلایی شده بود که هیچ، اگر نشده بود، چند دقیقه گریل رو را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.
  10. بعد از آن سینی را از فر بیرون بیاورید، کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و آن را برش بزنید. اگر شکلات تخته ای دارید مقداری شکلات را با دو قاشق روغن مایع ذوب کنید و داخل قیف بریزید و به هر شکلی که دوست دارید روی کیک بریزید
  11. برای چند دقیقه آن را داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش ر بگیرد و بعد نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید :

کیک نارنگی : ۴ روش جهت تهیه کیک نارنگی خوشمزه

۱۱ گام جهت تهیه کاپ کیک هلو با آرد ذرت + آموزش تصویری

طرز تهیه کیک مخملی + سس پنیری مخصوص

کیک خرما | طرز تهیه کیک خرما مخصوص ماه رمضان + خواص خرما

نکات طلایی برای تهیه تیتاب

  • اگر دوست داشتید می توانید به مایه ی کیک کاکائو بزنید و نقش شکلاتی را سفید روی آن بزنید و یا می توانید کیک تان سفید و نقش های روی آن کاکائویی باشد.
  • دوستای گلم نگران مایه زیری نباشید ما کلا اول 20 دقیقه و اخر حدود20 الی30 دقیقه,یعنی در جمع جز شعله بالا,,,حدود 40 دقیقه از شعله پایین استفاده میکنیم.
  • پس مایه زیری نمیسوزه عزیزان چون ما برای مواد میانی مخلوط دارچین و شکر و کاکاو شعله بالارو روشن کردیم پس حدود 10 دقیقه شعله پایین خاموش بوده.
  • بعد ریختن مواد اخر بعد 15 دقیقه چک کنید از کناره های قالب میتونید حال مایه زیرو متوجه بشید بعد اینکه احساس کردید مایع زیری طلایی شده خاموش کنید.
  • شعله بالارو برای طلایی شدن مواد بالا روشن کرده و در درجه کم قرار بدید تا نسوزه و خشک نشه .
  • بعد اینکه کمی طلایی شد خاموش کنید و از فر خارج کنید اگه لازم دیدید زمان ها رو کم و زیاد کنید حواستون به تیتاپ تون باشه.
  • این کیک خوشمزه را می تونین داخل ماهی تابه دو طرف هم درست کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا