آموزش تهیه حلوای هویج
آموزش تهیه حلوای هویج ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
آموزش تهیه حلوای هویج
راى درست كردن اين حلوا به ازاى يه ليوان آرد ، نيم كيلو هويج رو بخار پز يا آبپز كرده بعد خوب پوره ميكنيم به طورى كه اثرى از هويج در اون ديده نشه. با ٢ ليوان شكر ، ١/٥ ليوان آب ، ١ ليوان گلاب و ٣ قاشق غذاخورى زعفران آبكرده و يك قاشق چايخورى پودر هل شهد آماده ميكنيم.
يك ليوان آرد رو با مخلوطى از كره و روغن مايع و روغن جامد به مدت يك ساعت با حرارت ملايم تفت ميديم تا بوى خامى اون گرفته بشه و كمى تغيير رنگ بده ( براى اين حلوا نيايد رنگ آرد زياد تغيير كنه) بعد شهد و هويج پوره شده رو به اون اضافه كرده و روى حرارت قرار ميديم
و مرتب هم ميزنيم تا به اصطلاح حلوا خودش از ظرف جدا كنه. ( حلواى هويج كمى از حلواى سنتى نرمتره و حتما بايد خنك بشه تا بتونيم اونو تو ظرف بكشيم يا به اون شكل بديم
منبع: دلگرم