دسته‌بندی نشده

آموزش تصویری پخت شیرینی راحت و خوشگل و خوشمزه!

این شیرینی های کوچک خوشمزه، که تنها به سه ماده اولیه نیاز دارند برای صبح، بعد از ظهر و حتی دسر عالی هستند. با این چگونه و طرز تهیه شیرینی توت فرنگی و خامه همراه شوید.

آموزش تصویری پخت شیرینی

آموزش تصویری پخت شیرینی

1-موادی لازم
– خمیر پای از قبل آماده شده
– نصف فنجان پنیر خامه ای نرم شده
– سه قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی (ترجیحا با شکر کم و ارگانیک)

آموزش تصویری پخت شیرینی
2-فر را از قبل گرم کنید.
این شیرینی ها در دمای 180 درجه سانتیگراد درست می شوند.

آموزش تصویری پخت شیرینی
3-پنیر خامه ای را با مربا توت فرنگی توسط دستگاه همزن تا زمانی که کاملا ترکیب شوند، هم بزنید.

آموزش تصویری پخت شیرینی
4-خمیر پای را به صفحه سیلیکونی منتقل کنید (استفاده از این صفحه کثیف کاری کمتری نسبت به آرد دارد).
سپس توسط قالب شیرینی، خمیر را به شکل قلب در بیاورد، توجه کنید برای هر شیرینی دو لایه قلب می خواهید.

آموزش تصویری پخت شیرینی

5-قلب ها را به یک صفحه آشپزی با خط های سیلیکونی منتقل کنید، این کار مخصوصا برای کودکان هم راحت و هم امن است.

آموزش تصویری پخت شیرینی
6-با یک قاشق چایخوری، به اندازه یک سکه از مخلوط پنیرخامه ای و مربا روی یک قلب بریزید.

آموزش تصویری پخت شیرینی
7-دست خود را در کاسه آب فرو ببرید و آن را روی حاشیه های خمیر پایینی شیرینی بکشید.
آب در اینجا نقش چسب را بازی میکند و باعث میشود که سطوح بالا و پایین در طول مراحل آشپزی به هم متصل بمانند.

آموزش تصویری پخت شیرینی
8-خمیرهای لایه بالا را به خمیر های لایه پایین -که مخلوط پنیرخامه ای و مربای توت فرنگی را در آنها ریخته اید- متصل کنید.
سپس با استفاده از یک چنگال کوچک در کناره های شیرینی شیار ایجاد کنید (مانند شکل)

آموزش تصویری پخت شیرینی
9-زمان پخت معمولا 10 تا 15 دقیقه است.
لبه های شیرینی ترد می شوند ولی نمی سوزند.

نوش جان!

phow

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا