اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
آموزش ترشی گوجه فرنگی خوشمزه مشهدی_62cfe2534c919.jpeg
آموزش ترشی گوجه فرنگی خوشمزه مشهدی_62cfe2534c919.jpeg

آموزش ترشی گوجه فرنگی خوشمزه مشهدی

ترشی مشهدی که با نام ترشی گوجه فرنگی هم شناخته می شود از ترشی های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی ساده در ادامه با دلگرم همراه باشید.

مواد لازم ترشی گوجه فرنگی

گوجه فرنگی ۲٫۵ کیلوگرم
گل کلم ۱ عدد متوسط
هویج ۲۵۰ گرم
کلم برگ کوچک ۱ عدد
سیر ۱ بوته
فلفل تند ۴ عدد
سرکه ½ لیوان
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری
نمک، سیاه دانه و گلپر به مقدار کافی
سبزی ترشی شامل شوید، جعفری و برگ کرفس است.

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی ساده

برای تهیه ترشی گوجه فرنگی مجلسی ابتدا گل کلم، هویج، برگ کلم، فلفل سبز و حبه های سیر را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی مواد به طور کامل خارج شده و خشک شوند.
توجه داشته باشید که مواد ترشی باید کاملا خشک باشند تا از کپک زدن سریع ترشی جلوگیری شود. در ادامه سبزیجات را پس از اینکه به طور کامل خشک شدند، به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله گوجه فرنگی ها را با بلندر یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم، سپس از ضافی رد می کنیم تا تخمه ها و قسمت های اضافی شان گرفته شود. در ادامه آب گوجه فرنگی را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم آب گوجه فرنگی به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب گوجه فرنگی جوش آمد اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم بجوشد، سپس سرکه را با ۱ قاشق نمک اضافه می کنیم.

ترشی مشهدی

نکته ای که باید در مورد این ترشی در نظر داشته باشیم این است که ترشی گوجه فرنگی معمولا به صورت خوش نمک تهیه می شود و در صورت تمایل می توانیم مقداری نمک را نسبت به ذائقه خود افزایش دهیم.
در این مرحله آب گوجه فرنگی را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود، سپس سبزیجات خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه سبزی ترشی را می شوییم و با دستمال به طور کامل خشک می کنیم.

حتماً بخوانید:

حالا سبزی را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه حاوی مواد ترشی اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه ترشی را درون یک ظرف مناسب و کاملا تمیز می ریزیم.
حالا ظرف ترشی را در یک تاریک و خنک مثل یخچال قرار می دهیم تا ترشی جا بیفتد. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم. حتما مقداری آب گوجه فرنگی ترشی باید زیاد باشد چون مواد ترشی آب را به خود می کشند.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.