آبگوشت هویج

Imageمواد لازم :
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
نخود ۱۲۰ گرم
لپه ۱۲۰ گرم
هندوانه ۱۲۰ گرم
سرکه قدری
شیره قدری
سیر قدری
نعناع قدری
برنج قدری
ادویه قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
گوشت ئ نخود و لپه را بار کنید . نیم پز که شد هویج را پوست کنده ، حلقه حلقه بریده برویش بریزید .

سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل ، نعناع و سیر داغ هم بدان بیفزائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا